Patrick

Voor mij is fotografie de kunst van het vastleggen van momenten zoals ik ze zie, een visueel verhaal creëren en anderen meenemen in de beleving van dat specifieke moment. Mijn passie vindt zijn hoogtepunt in het vastleggen van adembenemende landschappen, waarbij ik gedreven word door de uitdagende technieken die het fotograferen te bieden heeft.

Het spel met technieken zoals focus-stacken, HDR en diverse filters vormt voor mij een constante uitdaging om beelden te scheppen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de verbeelding spreken. Van jongs af aan was ik gefascineerd door de spiegelreflex camera van mijn vader en op zestienjarige leeftijd werd mijn enthousiasme verder aangewakkerd toen ik mijn eerste compacte camera met zoomfunctie kreeg. Na de aanschaf van een camera met verwisselbare lenzen heb ik mijn vaardigheden verder ontwikkeld door het volgen van cursussen en workshops.

De fotoclub waar ik bij hoor, is mijn bron van inspiratie en uitdaging. Het stimuleert me om vernieuwend te fotograferen, mijn horizon te verbreden en constant te groeien. Het bekijken van andere fotowerken binnen de club voedt mijn creativiteit en dient als inspiratie voor mijn volgende project.